utorok 3. júla 2012

ESSENCE GIVEAWAY - súťaž

     Rozhodla som sa urobiť si poriadok v mojich farbičkách a potešiť niektoré z vás. Vyhrať môžete kozmetiku od ESSENCE (viď nižšie), ktoré ja nepoužívam, iba som ich vyskúšala. Myslím, že je medzi vami veľa Essence maniačok, ktoré isto tieto tieniky potešia. Ja mám v podobných farbách toho veľa, tak niektorej z vás by mohli tieto spraviť radosť.

A čo máte urobiť, aby ste sa zúčastnili súťaže? 

1. Staňte sa čitateľom môjho blogu
2. Zdieľajte ho na svojom FB 
(návod vidíte na nasledovnej foto)



3. Pripojte sa aj na FB k členom skupiny "Fairy make-up by Lusi" (Páči sa mi, Like)


4. Odpovedzte správne na otázku: Kde je vhodnejšie skladovať svoju dekoratívnu kozmetiku?

a.)  kúpeľni (v skrinke, na poličkách)
b.)  v izbe (v netransparentnej taške)
(Ak sledujete pozorne tento blog,  viete aj správnu odpoveď... alebo zalovte v histórii)



Ak ste toto všetko splnili, do komentáru mi napíšte "podmienky splnené", písmeno správnej odpovede a svoje meno. (Ak splníte podmienky, ale zabudnete dať koment, nebudem vedieť sledovať každú z vás a tak sa nemôžete zúčastniť žrebovania, tak prosím KOMENT)

Žrebovať budem cez LIST RANDOMIZER na stránke random.org. Kde napíšem vaše mená a PC mi ich náhodne premieša. Tí súťažiaci čo budú na prvých troch miestach získajú tieto ceny:

1. miesto - ESSENCE balíček A
 

2. miesto - ESSENCE balíček B

3. miesto - ESSENCE balíček C
 


Tá ktorá všetky podmienky splní (to si overím u vyžrebovanej osoby pred odoslaním výhry - ak nebude splnená niektorá z podmienok, dodatočne vyžrebujem ďalšiu osobu) a odpovie správne, bude zaradená do žrebovania. Súťaž končí 22. Júla o 23:00 hod., akékoľvek komentáre pridané po tomto termíne, žiaľ už nemôžem zaradiť do žrebovania. Losovať budem 23. Júla - na moje narodeniny ;).
Výhru zasielam iba v rámci Slovenska.

Veľa šťastia ;)