pondelok 14. mája 2012

Na svadbu



A ešte jeden krátky príspevok, líčenie na svadbu pre Maťku - nie pre nevestu :) , aby neprišlo k nedorozumeniu... Šaty cyklamenovo - zeleno - neviem aké :D . Tak som volila jemnejšiu zelenú, aby aj medzi ľudí mohla (aj keď, veď viete, ja sýte farby môôôžem :D - ale nebola teraz na ne vhodná príležitosť). Tieto tiene boli použité z klasickej ebay palety 88 farieb, ktoré som rôzne namixovala podľa potreby. Ďalej čierna gelová linka od ESSENCE na vrchnom viečku aj na spodnej línni mihalníc a riasenka od RIMMEL - Sexy curves.




Night sea

Neviem, či si niekto vôbec všimol, no nejako mi "nevydalo" poslednú dobu blogovať, ale mojím cieľom aj tak nie je kvantita, radšej niečo nové raz za čas ako každý deň tu vypisovať bludy ako do denníčka :) - aj tak nemám na rôzne líčenia čas každý deň  (to len na margo toho, ak by ste sa niekto pýtal, prečo tak málo príspevkov).


A teraz snáď k veci :) Chcela som skúsiť znova
niečo s mojim Barry M trblietavým pigmentom... tak a toto mi vyšlo ..... na podklad od ARTDECO som ešte naniesla FYRINNAE - Pixie epoxy (super vecička - akési lepidlo na pigmenty s trblietkami). Keby som dala pigment iba na podklad, nie je taký intenzívny a trblietky by som mala hádam aj za ušami... Ďalej som postupovala lisovanými tieňmi od SUGARPILL (poison plum, dollipop, afterparty)... a pridala som transformátor tieňov od ELF (farba ružová). Nakoniec som pridala čiernu gelovú linku od INGLOT č. 77 (matte black) - po ktorej som prešla trblietavým pigmentom od BARRY M a riasenku 2000 calorie. Nestíhala som už zdokonaliť to umelými riasami, čo ma dosť mrzí, tak zapojte fantáziu...





Ostatné použité "suroviny" :D budete vidieť na foto.

- GOSH tiene na obočie
- FACE ATELIER makeup (odtieň 2)
- NYX sypký púder







použité tuningovače

papa cice - mice ;)