streda 11. apríla 2012

Moja zbierka

Peknú stredu všetkým,

     dnes sa s Vami podelím o moju zbierku líčidiel. Ešte tam chýba zopár vecičiek, ktoré mi milostivá pošta ešte neráčila doručiť :) . Ale mne toho pripadá aj tak stále málo a mám pocit, že stále mi niečo chýba... :(
Väčšinu výrobkov tvorí značka NYX, ďalej sa tam nachádzajú značky ako SUGARPILL, MAC (odsýpky pigmentov), GOSH, KRYOLAN,  INGLOT, BARRY M, ELF, LA GIRL, ARTDECO, SKINDINAVIA atď. a pribudnúť by mali mejkapy a korektory od FACE ATELIER a niečo od zahraničnej značky MAKE UP FOR EVER a URBAN DECAY (priaznivci youtube tutoriálov vedia o čom hovorím ;) )



Milujem všetky tieto značky, pretože sú super pigmentované a kvalitné. NYX je americká značka, ktorú by som odporúčala v pomere cena-kvalita. Snažia sa ísť v šľapajách MAC, ale viete, to je tak ako keď jednu vec robia dvaja - aj tak nebude taká istá. Čiže ak potrebujete kvalitnú kozmetiku za prijateľnú cenu NYX jednoznačne odporúčam. Dá sa kúpiť aj na ebay. Ďalším mojim obľúbeným produktom v pomere cena-kvalita sú korektory LA GIRL - jeden vyjde cenovo cca 3 €.



Píšte do komentov na ktorý z produktov chcete recenzie ako prvé :)


Pekný farebný deň ;)