piatok 22. júna 2012

Líčenie na svadbu a účes

Tentokrát zase niečo na svadbu, pre "družičku" :) . Šaty mali byť tmavšie cyklamenové a keďže sa babenka bežne líči iba špirálou a keď tiene tak šedé (tým pádom som klasické sivo-čierne "dymáče" zatrhla), tak sme zvolili kompromis a urobili fialové líčenie, jednak sa hodí k šatám a za druhé bude trošku odlišnejšia od bežného dňa keďže nosí šedú... Líčenie som doplnila trsmi a kamienkom (ktorý som si mimochodom požičala z nechtárskej výbavy mojej zlatej sestričky :D - ešte že som líčila doma v NZ :D - Ďakujem! :)) ).

Čo sa týka vlasov nič extra to nie je, podstata bola kučery (tie som urobila s takou tou plochou kulmou) a postupne vypnuté. 

Postup líčenia:

TVÁR:
Pleť som vyčistila pleťovou vodou SHAROSE, čisto prírodná :)  - výťažok z ruží. následne som naniesla hydratačný krém na tvár vhodný pre všetky typy pokožky zn. EMBROYLISSE. Potom som hubkou naniesla mejkap FACE ATELIER a nedostatky na tvári som prekryla FACE ATELIER duo korektorom odtieň 2. Kruhy pod očami som zakryla korektorom zlatej farby z Dua od FACE ATELIER. Celý mejkap som zafixovala sypkým púdrom od NYX (i keď pri tomto konkrétnom to vraj neni potrebné), zvýraznila opálenie bronzerom od NYX, pridala lícenku od NYX na vystúpené líčka a na ňu som aplikovala rozjasňovať MAKE UP FOR EVER (+ na koreň nosa, nad hornú peru). Nasledovalo obočie upravené tieňmi na úpravu obočia + voskom od GOSH.

OČI:

Použila som podklad pod tiene URBAN DECAY primer potion, do kútika oka som naniesla malým štetcom strieborný tieň od SUGARPILL, nasledoval VIOLET od MAC a vonkajšie "v-éčko" som vytvarovala taktiež pigmentom od MAC odtieň grape. Pod obočie som použila MAC vanilla. Nalepila som na každé oko po 2 dlhé trsy a aplikovala spomínaný kamienok. Keďže mala Dominika svoje mihalnice krásne vytočené, žiadnymi kliešťami sme sa trápiť nemuseli a už som len naniesla riasenku 2000 calorie. Pery som jej len jemne zvýraznila kontúrkou prírodnej farby od NYX a aplikovala transparetný lesk na pery.






Všetko som nakoniec zafixovala fixátorom mejkapu zn. SKINDINAVIA, určeným "pre nevesty", ale je podľa mňa univerzálny keďže je prispôsobený pre dlhú výdrž počas celého dňa aj noci, aby mejkap nestiekol pri svadobných "naháňačkách", pri teple pri fotení a pod.




Použité produkty:
SHAROSE - pleťová voda
EMBROYLISSE - podkladový krém na všetky typy pleti.
FACE ATELIER duo concealer - korektor 2v1 (odtieň 2)
FACE ATELIER  - makeup (odtieň 4)
NYX loose powder  - transparentný púder
NYX bronzer - (odtieň medium)
MAKE UP FOR EVER shine on - rozjasňovač v sypkom púdri (odtieň 3 flesh)
GOSH - tiene na obočie
NYX blush - lícenka (odtieň peach)
URBAN DECAY primer potion - podklad pod tiene
MAC pigmenty - (odtiene vanilla, violet a grape)
SUGARPILL pigment - (odtieň tiara)
MAX FACTOR 2000 calorie riasenka (odtieň black)
NYX autopencil - ceruzka na pery (odtieň natural)
SKINDINAVIA - fixátor mejkapu (bridal finish)
DUO - lepidlo na mihalnice (priesvitné)