streda 4. apríla 2012

SKINDINAVIA fixačné spreje na mejkap

Zdravíčko :)

Dnes som sa rozhodla, že sa s Vami podelím s malou recenziou fixátorov líčenia značky SKINDINAVIA. Môj zázračný kufrík obsahuje tieto spreje na všetky druhy pleti tj. mastnú a kombinovanú, suchú alebo na zimné obdobie a pre zrelú pleť . Ďalej jeden univerzálny (na normálnu pleť) a ďalší určený špeciálne pre nevesty resp. na fotenie. Predávajú sa v rôznych veľkostiach, najväčší je 8 oz - 236 ml, potom 4 oz a 2 oz.
Cena za 1 ks v závislosti od veľkosti ($ 19 - $ 39 )



A čo o nich píše výrobca?

Hypoalergénne a bez parabénov (Parabény sú chemické konzervačné látky, ktoré sa používajú v kozmetickom ako aj farmaceutickom priemysle)


Hypoalergénny, netestovaný na zvieratách, dermatologicky testovaný a bez obsahu oleja.
Firma SKINDINAVIA vynašla fixátor mejkapu ako jednoduchú cestu pre ženy ako udržať ich mejkap po celý deň bezchybný. Každý sprej využíva našu patentovanú technológiu "kontroly teploty" , ktorá predchádza tomu, aby mejkap stekal, vysychal, usádzal sa do vrások alebo pleť sa nepekne leskla.
Skindinavia fixátory držia všetko na svojom mieste zatiaľčo vám dávajú zdravé, prírodné rozžiarenie. Nikdy príliš suché a nikdy príliš mastné. Už nebude potrebné žiadne "dolíčenie" počas dňa. Už to budete iba VY a perfektný "LOOK", ktorý milujete. Celý deň!



SKINDINAVIA na mastnú pleť (NO MORE SHINE)

Nechajte svoje odmasťujúce obrúsky a púder doma! "Už nikdy viac lesku - fixačný sprej" vám prepožičia perfektný matný vzhľad bez toho, aby na pleti pôsobil ťažkopádne alebo aby ste potrebovali dolíčenie počas dňa. Udržiava pod kontrolou mastnú pleť zatiaľčo drží Váš mejkap na mieste po dobu 16 hodín!

Vlastnosti:
  • umožňuje, aby mejkap vydržal dlhšie na mastnej a kombinovanej pleti
  • minimalizuje použitie líčidiel počas dňa
  • zastavuje sklz mejkapu na T-zóne a očnom okolí
  • drží na mieste očné tiene, mejkap, lícenku a korektor

SKINDINAVIA pre perfektné fotografie (BRIDAL MAKEUP FINISH)
S týmto vydrží Váš mejkap celý deň počas tancovania, slzenia a vlhkosti. Nebolo by super mať na svadbe svoju vizážistku, čo by vám zaistilo, že každá fotografia bude perfektná? Tak ďalšia najlepšia vec po tejto možnosti je extra silný fixátor pre nevesty alebo na fotenie! Tento ľahký sprej Vám dodá zdravý, žiarivý vzhľad a udrží mejkap na mieste počas Vášho špeciálneho dňa.
Vlastnosti:
  • minimalizuje použitie líčidiel počas dňa .
  • umožňuje, aby mejkap vydržal dlhšie bez mastného lesku aj pri stresových situáciách
  • Pomáha líčeniu odolávať teplu a vlhkosti

SKINDINAVIA pre normálnu pleť (MAKEUP FINISHING SPRAY)
Umožňuje, aby líčenie vydržalo dlhšie, udržalo si farbu a prechádza, aby líčenie skĺzalo z tváre, "topilo" sa a usadzovalo do vrások a jemný liniek. Odporúčaný pre normálnu a zmiešanú pleť.
Vlastnosti:
  • minimalizuje použitie líčidiel počas dňa .
  • zabraňuje stekaniu mejkapu
  • drží na mieste očné tiene, mejkap, lícenku a korektor

SKINDINAVIA pre zrelú pleť (10 YEARS YOUNGER MAKEUP FINISH)
Fixuje a drží mejkap na nerovnom povrchu zrelej pokožky ako sú jemné linky alebo hlboké póry. Tento sprej zanecháva pokožku hebkú a hydratovanú, takže líčenie vyzerá sviežo a žiarivo zatiaľčo poskytuje perfektné krytie po celý deň.  Recommended for mature skin types.


Vlastnosti:
  • minimalizuje použitie líčidiel počas dňa .
  • umožňuje, aby mejkap vydržal dlhšie aj na nerovnom povrchu zrelej pleti
  • Znižuje riziko skĺznutia mejkapu do jemných liniek a pórov
SKINDINAVIA pre suchú pleť (MOISTURE LOCK MAKEUP FINISH)
Fixuje a drží mejkap na suchej pleti.  Toto zloženie obsahuje hydratačné látky a poskytuje "orosený" vzhľad, ktorý žiari, ale neleskne sa!
Vlastnosti:
  • drží mejkap na mieste 
  • vytvára žiarivý "orosený" vzhľad a zabraňuje, aby pleť vyzerala "púdrovo"
  • zabraňuje praskaniu, usádzaniu mejkapu do liniek a prepúdrovanému vzhľadu
Čo píšu na ich stránke zákazníci? - vyberám iba niektoré, je ich tam strašne veľa:

"I love SKINDINAVIA...
It keeps makeup looking fresh all day long,
my clients love it."
SHARON GAULT
makeup artist to Lady Gaga & Uma Thurman

(Milujem SKINDINAVIU. Mejkap vyzerá sviežo celý deň, moji klienti ju milujú." SHARON GAULT - vizážistka Lady Gaga a Umy Thurman)




"It works like MAGIC, and makes your skin feel
super-smooth. From shrinking pores to absorbing
oil, SKINDINAVIA guarantees your face
won't look like an oil slick by day's end."
Lucky Magazine
("Funguje to ako KÚZLO, a Vaša pleť je úžasne jemná. Od zmenšovania pórov po absorbovanie oleja, SKINDINAVIA garantuje, že Vaša pleť nebude vyzerať ako olejová škvrna na konci dňa." - časopis Lucky )


"I've never seen a product set foundation
so fast and last so long...
This is now a staple in my kit!"

GEORGIO FERNANDEZ
Celebrity Makeup Artist and Master Brow Sculptor
("Nikdy som nevidel produkt, ktorý by tak rýchlo a na tak dlho zafixoval mejkap.... Teraz je to základná zložka mojej výbavy!" - GEORGIO FERNANDEZ - vizážista celebrít)

A moja osobná skúsenosť?
Moja pleť je suchá a napätá takže používam sprej určený na suchú pleť (MOISTURE LOCK). Zatiaľ som nemala žiadny problém so stekaním mejkapu, ale bližšiu recenziu pridám, až keď ho vyskúšam na mejkape FACE ATELIER, ktorý každú chvíľu čakám, nakoľko som teraz používala iba veľmi tenučkú vrstvu ľahkého mejkapu Wonder Finish od Maybelline. Potom tu postupne uvidíte aj fotky tesne po nanesení spreju a po niekoľkých hodinách (na viacerých typoch pleti).
 Pekný zvyšok dňa želá Lusi :)