utorok 10. apríla 2012

Veľkonočný look

     Pekný "poveľkonočný" začiatok pracovného týždňa prajem :) . Tak ako? Vyoblievané? Ja našťastie nie, tento slovenský zvyk sa mi veru nepáči.
     No, ale keďže je tento blog najmä o líčení, pripájam môj včerajší "look" (skrytú reklamu na naše luxusné slovenské železnice mi dúfam odpustíte :D ).

Ak si želáte návod konkrétne na toto líčenie, píšte do komentov :) a ak bude záujem tak rada ho spravím. 


Teraz aspoň takto v skratke: 

Na celé viečko som naniesla podklad pod očné tiene ARTDECO, na pohyblivé viečko plochým štetcom pigment vanilla od MAC, nad pohyblivé viečo pigment bluebrown tiež MAC. Samozrejme všetko treba precízne vytieňovať do stratena. Pod obočie ako highlighter (zosvetľovač či ako to preložiť) tiež MAC vanilla (ale poslúžia akékoľvek tiene či už perleťové alebo matné v podobných farbách tj. krémová a stredne hnedá). Na obočie som naniesla tiene na obočie od GOSH skoseným štetcom. Na pery som použila lesk S-HE volume up. Pod lícne kosti (namiesto kontúrovača- o tom budem hovoriť neskôr- lícenku od NYX v broskyňovej farbe a ako zosvetlovač na miesto, ktoré vystúpi pri úsmeve lícenku W7 - na tento efekt poslúži aj jemnučký perleťový rúž, ale neprežeňte to, lebo budete vyzerať ako Marfušky). Mám rada tieto zosvetľovače, pleť vyzerá prirodzenejšie ako keď je matná ako bez života, nebojte sa toho ani tie s mastnejšou pleťou, keď už máte dobre zafixovaný mejkap púdrom zosvetľovačom na líčka pleť iba rozžiarite a bude vyzerať zdravo. POZOR! Nepoužívajte ho ak máte problematickú aknóznu pleť, pretože ako sa bude odrážať svetlo, tieto nedostatky sa ešte viac zvýraznia. Viac o zosvetľovačoch v inej recenzii.






     Viete aký produkt mám z tohto líčenia (a vôbec) najradšej? Vidíte tú rozžiarenú pleť? To je úžasná lícenka od W7, ktorá krásne rozžiari aj moju hroznú suchú pleť! Ja ju používam na vystúpené časti tváre ako highlighter (len s ňou treba jemne, pretože má predsa len ružovú farbu a tá by v strede čela moc vábne nevyzerala :D ). No táto úžasná vecička má aj jednu nevýhodu... patrí sestre :D . Tá si ju kúpila len tak náhodne v UK, pretože nejakú potrebovala, ale dá sa objednať aj z ebay za cca 7 €. Myslím, že fajn cena a super kvalita :) . Toto bol myslím odtieň ANGEL.



Ďalej som použila:

OČI: 
ARTDECO eyeshadow base podkladová báza
MAC vanilla pigment
MAC bluebrown pigment (v skutočnosti krajší ako na foto - hnedá s modrým odleskom)
INGLOT 77 matte black očná linka
SUGARPILL bulletproof
GOSH eyebrow kit (tiene na obočie)
RIMMEL Volume flash X 10 riasenka (odtieň black)

TVÁR:
MAYBELLINE Wonder finish (odtieň SAND) mejkap
NYX púdrová lícenka (odtieň PEACH)
L.A. GIRL pro conceal HD korektor pod oči (odtieň CLASSIC IVORY) 


PERY:
S-HE lesk na pery (odtieň teraz netuším) - žiaľ, aj ten som mala len "požičaný" :D - bol to totiž darček za spomínanú účasť v DM, ale mamina mi ho zhrabla :D - no musím povedať, že je perfektný, jemne trblietavý a na perách príjemne chladí (neštípe a nebrnia z neho pery ako z iných leskov na objem pier). Kúpite ho napríklad v DM :)


foto z netu (ten môj je ružový)

POUŽITÉ VÝROBKY

chýba lícenka W 7 a lesk na pery S-HE volume-up
 MAC bluebrown a vanilla